torstai 21. maaliskuuta 2013

Kuulumiset Sailemisesta

Vaihdelaatikko hajosi Toyota Land Cruiseristamme noin 150 km matkan jälkeen ja auto palasi Isuzun lavalla Addikseen korjaamolle. Lopulta uusi lähtöyritys onnistui ja tässä viimeiset kuulumiset.
Yadotan kaupunkiin rakennettava oppilasasuntola alkaa olla viimeistelyvaiheessa. Monet ovat jo kyselleet, koska ilmoittautuminen voi alkaa. Tässäkin näkyy muutos entiseen: Kun Dekassa edellisessä projektissa vastaava rakennus saatiin valmiiksi, meni aikaa, kun sana mahdollisuudesta levisi kylille.

Lähteiden suojaukset tuovat nopeasti apua  monelle ihmiselle ja siksi yritämme saada niitä tehtyä  mahdollisimman pian. Paikan valinta ja kivien hankinta tehdään yhdessä yhteisön kanssa. Gurachan lähdepaikan tuntumasta löytyi kiviä kanto-etäisyydeltä ja hiekkaakin saadaan aika lähelle autolla.  Alueelta ei sopivaa hiekkaa löydy edes joen pohjista.

Majapaikkani täyttyi ilta illan perään ihmisistä, jotka ilmaisivat ilonsa siitä, että projekti on nyt hyvässä vauhdissa. Pidän tarkoituksella oveni auki, sillä usein sattuu niin, että yhtä aikaa vieraisille tulee ihmisiä, jotka muuten eivät yhdessä istuisi iltaa. Iloitsin suuresti siitä, että vieraita riitti kaikista mahdollisista ryhmistä.  Tulen tosin juoneeksi litroittain kahvia tässä työmuodossa!
Terveisin Kirsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti